Dom > Производ > Hemikalije > Mineralna (neorganska supstanca)
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Скипе: франкренфул2002
Е-Маил: франк_фенг@фенгцхенгроуп.цом
Тел: + 86-186-7846 1007
ВЕЦХАТ: + 86-18678461007
ВХАТСАПП: + 86-18678461007
Додај: Соба 1101, 5. зграда, бр.168 Шенжен пута, Кингдао, Кина

Метхенамин или Хекамине или Хекаметхиленамине или Уротропин 99.3% Индустријски разред и фармацеутски разред ЦАС 100-97-0

Метхенамин или Хекамине или Хекаметхиленамине или Уротропин 99.3% Индустријски разред и фармацеутски разред ЦАС 100-97-0

Метхенамин или хексамин или хексаметиленамин или уротропин 99.3% Индустријски разред и фармацеутска класа ЦАС 100-97-0 Назив производа: метхенамин (хексамин, хексаметиленамин, уротропин) Синоними: хексаметиленететрамин, хексаметиленет, 1,3,5,7-тетраазаадамантан; хексаметиленететрамин ЦАС број : ...

Pošalji upit

Detalji o proizvodu

Метхенамин или Хекамине или Хекаметхиленамине или Уротропин 99.3% Индустријски разред и фармацеутски разред ЦАС 100-97-0

Метхенамин (хексамин, хексаметиленамин, уротропин) (001) .јпг

Назив производа: метхенамин (хексамин, хексаметиленамин, уротропин)

Синоними: хексаметиленететрамин, хексаметиленет, 1,3,5,7-тетраазаадамантан; хексаметиленететрамин

ЦАС број: 100-97-0

Карактеристике: бели кристални прах или безбојни кристали са карактеристичним мирисом

Анализа: 99.3% Мин, 99.0% Мин

Кључна реч: метхенамин (хексамин), хексаметиленететрамин, хексаметиленамин

Формула: Ц6Х12Н4

Структура:

Methenamine or Hexamine or Hexamethylenamine or Urotropine 99.3% Industrial Grade and Pharma Grade formula.jpg

Врста разреда: индустријски разред, фармацеутски разред итд.

Паковање: 25Кг / торба

НАПОМЕНА: Метхенамин се назива и "хексамин, хексаметиленамин, уротропин". Сва ова имена су исте супстанце. У транспорту је обично опасни терет. Не може се испоручити као обични терет. Иако је релативно стабилан.

УН Број метанамина (хексамин): УН1328

Складиштење и транспорт: Држати даље од врућине, варница и пламена. Чувати на хладном и сувом месту. Чувати контејнер затворен. Држите се даље од јаких киселина.

Чувана у сувом и вентилираном унутрашњем магацину, спречава директну сунчеву светлост, благо гомилу.

 

Опис:

Метенамин познат и као хексамин, хексаметиленамин или уротропин, је хетероциклично органско једињење. Његова хемијска формула је (ЦХ2) 6Н4. Овај безбојни, бели кристални прах или безбојно сјајно кристално једињење, Метхенамин (хексамин, хексаметиленамин, уротропин), високо је растворљив у води и поларним органским растварачима. Метханмин има структуру сличну кавезу која је слична адамантану. Хексаметиленамин (Уротропин) је користан у синтези других хемијских једињења као што су пластика, фармацеутски производи, гумени адитиви. Метхенамин (хексамин, хексаметиленамин, уротропин) ће сублимирати у вакууму на 280 ° Ц (око 505 ° Ф) са неким разградњом.

 

Употреба и апликације:

Адитиви у деодоризационом праху. Средство против корозије у челика. Апсорпција отровних гасова. Средство против сакривања за прерађену урее. Експлозиви (РДКС), (ХМКС), (ХМТА).

(1) Метанамин (хексамин, хексаметиленамин, уротропин) се може користити као средство за негу, гуму и пластичну вулканизацију (вулканизатор, акцелератор Х), текстилни пресхрунк агент. Као средство за фарбање и очување коже. Радити као стабилизатор за уља и синтетичке смоле.

(2) Фармацеутски назив Метхенамине (Хекамине, Хекаметхиленамине, Уротропине) такође се може користити за лијекове, интерне и испунити киселу урину након декомпозиције формалдехида и стерилизационог ефекта, који се користи за инфекције благих уринарних тракта.

(3) Метхенамин (хексамин, хексаметиленамин, уротропин) фармацеутски назив може се користити и за лечење тинеје, зауставити зној, третирати осмидрозу. Мешано са натријум хидратом и фенолом, такође се широко користи у гасној масци као агенс за апсорпцију.

(4) Метхенамин (хексамин, хексаметиленамин, уротропин) може радити као дезинфекционо средство, Антибактеријски агенс.

  ------


Најдоминантнија употреба метенамина (хексамин, хексаметиленамин, уротропин) је у производњи прашкастих или течних препарата фенолних смола и једињења за обликовање фенолних смола. Метанамин (хексамин, хексаметиленамин, уротропин) биће додати као учвршћива компонента.

Доказано је да метенамин (хексамин, хексаметиленамин, уротропин) може радити као блок молекула за самосвештене молекуларне кристале.

 

Медицинске употребе и апликације:

Као соли манделне киселине, Метхенамин (хексамин, хексаметиленамин, уротропин) ће помоћи у лечењу инфекција уринарног тракта. Разређује се на киселој пХ вредности да би се формирао формалдехид и амонијак, а формалдехид је бактерицидан. Ова употреба је привремено смањена крајем деведесетих година прошлог века, због негативних ефеката, нарочито може доћи до хемотагинског циститиса изазваног хемијским путем у превеликим дозама. Сада, ова употреба метенамина (хексамин, хексаметиленамин, уротропин) је поново одобрена због преваленције отпорности на антибиотике на најчешће коришћене лекове. Метхенамин (хексамин, хексаметиленамин, уротропин) је нарочито погодан за лечење инфекције инфекције пролонгираним уринарним трактом, јер бактерије неће развити отпорност на формалдехид. Посебна напомена: Метхенамин (хексамин) се не сме користити у присуству бубрежне инсуфицијенције. Препарат метамена (хексамин, хексаметиленамин, уротропин) је припремљен за припрему крема и прскања за лијечење прекомерног знојења и истовременог мириса.

 

БЕЛЕШКА:

Метхенамин (хексамин, хексаметиленамин, уротропин) сматра се токсичним и може бити штетан инхалацијом, гутањем или апсорпцијом коже. То је иритант коже, очију, мукозних мембрана и горњег респираторног тракта.


Типични ЦОА-метенамин (хексамин, хексаметиленамин, уротропин)

Назив производа

Метхенамин (хексамин)

Тестирање

Стандард

Резултат

Растворљивост

Метхенамин (хексамин)

Слободно растворљив у води, растворљив у алкохолу и метилен хлориду

Усклађује

Идентификација А

ИР спектар: Спектар у складу са стандардним метенамином

Усклађује

Идентификација Б

Метхенамин (хексамин)

У складу са БП

Усклађује

Идентификација Ц

У складу са БП Хекаметхиленететрамине, Хекаметхиленамине

Усклађује

Идентификација Д

Метхенамин (хексамин)

У складу са БП

Усклађује

Изглед решења

Решење је бистро и безбојно

Усклађује

Киселост или алкалитет

Не више од 0,2 мл 0,1 М ХЦл или 0,1 М НаОХ

Усклађује

Слободни формалдехид

У складу са БП2007

Усклађује

Хлориди

≤ 100ппм

<>

Сулфати

≤ 100ппм

<>

Анализа

(Метенамин (хексамин))

≥ 99,3% хексаметиленететрамин, хексаметиленамин

99.50%

Врхунски квалитет, Кина Пуре Метхенамине (хексамин) Фабрика праха у Кини; Кина Метхенамине (Хекамине) Добављачи сировог материјала у Кини. Кина Метхенамине (Хекамине) АПИ произвођача у Кини.


Сродни производи које можете заинтересовати:

Метхенамин (Хекамине, Хекаметхиленамине, Уротропине) фармацеутске квалитете

Чисти метанамин (хексамин, хексаметиленамин, уротропин) сиров материјал, АПИ


 

Ако тражите метхенамин или хексамин или хексаметхиленамине или уротропин 99.3% индустријског квалитета и лекова 100-97-0, добродошли сте да нас контактирате. Ми смо један од водећих и професионалних произвођача и добављача у Кини у овој области. Конкурентна цена и добра понуда након продаје су на располагању.

Srodni proizvodi

Send your message to us

Услуге и производи
Ресурси, Геологија и истраживање
Хидрогеологија
Бушење
Геофизика
Околишне и геотехничке услуге
Хидрогеологија
Контактирајте нас
Скипе: франкренфул2002
Е-Маил: франк_фенг@фенгцхенгроуп.цом
Тел: + 86-186-7846 1007
ВЕЦХАТ: + 86-18678461007
ВХАТСАПП: + 86-18678461007
Додај: Соба 1101, 5. зграда, бр.168 Шенжен пута, Кингдао, Кина
Istraga
Contact Online