Dom > Производ > Pharmaceutical API > Antibiotici
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Скипе: франкренфул2002
Е-Маил: франк_фенг@фенгцхенгроуп.цом
Тел: + 86-186-7846 1007
ВЕЦХАТ: + 86-18678461007
ВХАТСАПП: + 86-18678461007
Додај: Соба 1101, 5. зграда, бр.168 Шенжен пута, Кингдао, Кина

Ампициллин Трихидрате Цомпацтед или Повдер ЦАС 7177-48-2

Ампициллин Трихидрате Цомпацтед или Повдер ЦАС 7177-48-2

Ампициллин Трихидрате Цомпацтед или Повдер ЦАС 7177-48-2 Употреба: Ампициллин Трихидрате (Ампициллин, Ампициллине) је традиционална анти-бактеријска супстанца. Може се користити за израду антибактеријских препарата. На примјер, Ампициллин Цапсулес, Ампициллин Орал Суспенсион, Цапсулес, Цо-флуампицил Орал ...

Pošalji upit

Detalji o proizvodu

Ампициллин Трихидрате Цомпацтед или Повдер ЦАС 7177-48-2

Ampicillin Trihydrate Compacted or Powder.jpg

Назив производа:

Ампициллин трихидратни прах

Ампициллин Трихидрате Цомпацтед

Синоними:

Ампицилин, Ампицилин

Карактеристике:

Бели кристални прах.

Ампицилин трихидрат је практично нерастворан у алкохолу, у етру и уљним уљима, мало растворљив у води. Ампицилин се раствара у разблаженим растворима киселина и алкалних хидроксида.

ЦАС број:

7177-48-2

Анализа:

96,0% ~ 100,5%

Формула:

Ц16Х19Н3О4С, 3Х20

Пакет:

25Кг / бубањ

Начин производње:

Ензимска метода и хемијски метод

Разлика:

Мање величине честица

Већа величина честица

Употреба:

Ампицилин трихидрат (Ампициллин, Ампициллине) је традиционална анти-бактеријска супстанца. Може се користити за израду антибактеријских препарата. На примјер, Ампициллин Цапсулес, Ампициллин Орал Суспенсион, Цапсулес, Цо-флуампицил Орал Суспенсионс.

Ampicillin Trihydrate Compacted or Powder formula.gif

Функција:

Ампицилин трихидрат је приближно еквивалентан амоксицилину у смислу активности.

Ампицилин трихидрат ће продрети Грам-позитивним и неким грам-негативним бактеријама.

Она се разликује од пеницилина Г, или бензилпеницилина, само присуством амино групе. Та амино група помаже леку да продре на спољашњу мембрану Грам-негативних бактерија.

Ампицилин   је у   пеницилин   група   бета-лактамски антибиотици. Припада му   аминопенициллин   породица.


Фенгцхен Гроуп је водећи добављач Апица Ампициллин Трихидрате и Цомпацтед АПИ из Кине. Специјализовали смо се за велепродају и количину у количини, што осигурава да сви наши клијенти имају праве добављаче триетилендиаминског праха када им је потребан. Када купујете или купујете ампицилин трихидрат у праху и сакупљене сировине, обратите се Фенгцхен групи.


Остале информације:

Ампицилин трихидрат је бактерицидан у ниским концентрацијама и клинички је ефикасан не само против грам позитивних организама који су обично подложни пеницилину Г већ и против различитих грам-негативних организама. Стабилан је у присуству желудачке киселине и добро се апсорбује из гастроинтестиналног тракта. Распростира се у већини ткива и текућина тела; Међутим, пенетрација у цереброспиналну течност и мозак се јавља само уз упозорење менингеала. Ампицилин трихидрат се излучује у великој мери непромењен у урину; излучивање се може одложити истовременом применом пробенецида који инхибира бубрежну тубуларну секрецију ампицилин трихидрата. У серуму крви, ампицилин трихидрат је најмања граница свих пеницилина; просек од око 20 процената лека везан је за протеине у плазми у поређењу са 60 до 90 процената других пеницилина.

 

Индикација и употреба:

Сирови материјал ампицилин трихидрата може се користити за производњу капсула ампицилин трихидрата, ампицилин трихидрат за оралну суспензију.

Да би се смањио развој бактерија отпорних на лекове и одржала ефикасност капсула Ампициллин Трихидрате, Ампициллин Трихидрате за оралну суспензију и друге антибактеријске лекове, капсуле Ампициллин Трихидрате и Ампициллин Трихидрате за оралну суспензију треба користити само за лечење или спречавање инфекција које су доказане или за коју се сумња да је изазвана бактеријама. Када су доступне информације о култури и подложности, треба их узети у обзир приликом избора модификације анитимикбијалне терапије, у одсуству таквих података, локална епидемиологија и обрасци осетљивости доприносе емпиријском одабиру терапије.


Врхунски квалитет, Пуре Ампициллин Трихидрате (Ампициллин, Ампициллине) Повдер; Ампициллин трихидрат добављач сировог материјала у Кини. Ампициллин Трихидрате АПИ Произвођач.


Ако тражите ампицилин трихидрат компактан или прашак цас 7177-48-2, добродошли сте да нас контактирате. Ми смо један од водећих и професионалних произвођача и добављача у Кини у овој области. Конкурентна цена и добра понуда након продаје су на располагању.

Srodni proizvodi

Send your message to us

Услуге и производи
Ресурси, Геологија и истраживање
Хидрогеологија
Бушење
Геофизика
Околишне и геотехничке услуге
Хидрогеологија
Контактирајте нас
Скипе: франкренфул2002
Е-Маил: франк_фенг@фенгцхенгроуп.цом
Тел: + 86-186-7846 1007
ВЕЦХАТ: + 86-18678461007
ВХАТСАПП: + 86-18678461007
Додај: Соба 1101, 5. зграда, бр.168 Шенжен пута, Кингдао, Кина
Istraga
Contact Online