Dom > Производ > Vitamini i derivati > Vitamini
Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Скипе: франкренфул2002
Е-Маил: франк_фенг@фенгцхенгроуп.цом
Тел: + 86-186-7846 1007
ВЕЦХАТ: + 86-18678461007
ВХАТСАПП: + 86-18678461007
Додај: Соба 1101, 5. зграда, бр.168 Шенжен пута, Кингдао, Кина

Д-Биотин или Сиамина сиров материјал, АПИ ЦАС 58-85-5

Д-Биотин или Сиамина сиров материјал, АПИ ЦАС 58-85-5

Д-Биотин или Витамин Х Сировине, АПИ ЦАС 58-85-5 Име производа: Д-Биотин (Витамин Х, Витамин Б7) Синоними: Биотин, Биотин, ВХ, ВБ7, коензим Р Остали Типови тестова: Чисти Д-Биотин, Д-Биотин 1%, Д-Биотин 2% ЦАС број: 58-85-5 Карактеристике: бели кристални прах или безбојни кристали Анализа: (1) Стандард ЕП: ...

Pošalji upit

Detalji o proizvodu

Д-Биотин или Сиамина сиров материјал, АПИ ЦАС 58-85-5

D-Biotin or Vitamin H Raw Material, API.jpg

Име производа: Д-Биотин (Витамин Х, Витамин Б7) Сировина, АПИ

Синоними: биотин, биотин, ВХ, ВБ7, коензим Р

Други типови тестова: чист Д-Биотин, Д-Биотин 1%, Д-Биотин 2%

ЦАС број: 58-85-5

Карактеристике: бели кристални прах или безбојни кристали

Анализа:

(1) Стандард ЕП: 98,5% ~ 101,0%

(2) УСП Стандард: 97,5% ~ 100,5%

Формула: Ц10Х16Н2О3С

Структура:

D-Biotin or Vitamin H Raw Material, API formula.gif

Паковање: 1Кг / Тин

Опис: У ствари, постоји 8 врста ВБ7 Биотина. Али само Д-Биотин постоји у храни, природно је. Доказано је да само овај "Д-Биотин" има потпуну способност витамина. То је разлог зашто најбољи начин исхране и апсорпције суплемента треба бити од природних намирница, а не од лекова или лекова. Д-Биотин (Витамин Х, Витамин Б7) спречава и оздрави биотин-недостатак узроковао проблеме и болести, попут брзог губитка тежине. Такође ће имати користи од згушњавања косе, ексера, коже итд.

Недостатак биотина може да се заврши са сувом кожом, губитком косе, оштећењем нерва, чак и са крпама.

Извори хране Д-биотина (витамин Х, витамин Б7): Јетра животиња, јаја, лососа итд.

АПИ сировине Д-Биотин је витамин Б комплекса растворљив у води, ко-фактор ензима присутан у минутним количинама у свакој ћивој ћелији. Д-Биотин се углавном везује за протеине или полипептиде и обилује је у јетри, бубрезима, панкреасу, квасцу и млеку.

Д-Биотин је састављен од уреидо прстена спојен са тетрахидротиофенским прстеном. Супституент валерне киселине је причвршћен за један од атома угљеника тетрахидротиофенског прстена. Биотин се користи у расту ћелија, производњи масних киселина, метаболизму масти и аминокиселинама. АПИ за сировине биотина игра важну улогу у Кребовом циклусу, што је процес у коме се енергија ослобађа од хране. Д-Биотин не само да помаже у различитим метаболичким хемијским конверзијама, већ има и улогу у преносу угљен-диоксида.

Даље више, Биотин је такође од помоћи у одржавању стабилног нивоа шећера у крви. Биотин је лекар предложио лекове за побољшање услова косе и ноктију. Д-Биотин се налази у многим козметичким и здравственим производима за косу и кожу.

Недостатак биотина доводи до суве коже, гљивичне инфекције, осипа, крхке косе, губитка косе итд. Ако недостатак Биотина не буде лечен, неуролошки симптоми могу се развити као што су благе депресије, сомноленција, промене менталног стања, генерализоване мишићне болове итд.

Третман биотина је врло једноставан. Узми само неки биотин. Недостатак биотина у дојенчадима ће изазвати себороични дерматитис или "капуљак зглоба". Заправо, недостатак Биотина је реткост код одраслих. Али када се то догоди, то ће довести до многих нежељених проблема.

 

Као професионални добављач и произвођач Кина Д-Биотин сировине и произвођача у Кини, ФЕНГЦХЕН ГРОУП ЦО., ЛТД је снабдевао и извозио Д-Биотин АПИ из Кине у Кини скоро 10 година.

 

Механизам деловања Д-Биотина:

Биотин је важна супстанца која ће утицати на нормално функционисање ензима који транспортирају карбоксилне јединице и поправљају угљен-диоксид. Сирови материјал Д-Биотина је такође потребан у пуно нормалних метаболичких функција, укључујући глуконеогенезу, биосинтезу масних киселина, метаболизам пропионата итд.

Типична ЦОА за Д-Биотин (Витамин Х, Витамин Б7)

Назив производа

Д-Биотин (Витамин Х)


Тестирање

Д-Биотин (Витамин Х, Витамин Б7)

Стандард

Резултат

Идентификација

Д-Биотин (Витамин Х, Витамин Б7)

Инфрацрвена апсорпција

Усклађује

Специфична ротација

+ 89 ° ~ + 93 °

+ 91,2 °

Органска волатилна нечистоћа

Треба да се придржава

Усклађује

Губитак од сушења

≤ 0,5%

0.2%

Хеави Метал

≤ 10ппм

<>

Анализа (Титрација, 0.1Н НаОХ)

98,5% ~ 100,5%

Д-Биотин (Витамин Х)

99,5%

Врхунски квалитет, чисти Д-биотин (витамин Х, витамин Б7) прашак; Д-Биотин (Витамин Х, Витамин Б7) Добављачи сировог материјала у Кини. Д-Биотин (Витамин Х, Витамин Б7) АПИ Произвођачи.

 

Одрицање од одговорности
(1) Сва права придржана. Репродукција у целини или делу изричито забрањена без писменог одобрења.
(2) Трудимо се да осигурамо да су информације представљене овде тачне. Међутим, горе наведене информације се не смију сматрати инклузивним и користити се само као референца.
(3) Ми не правимо никакве гаранције, експресне или имплицитне, у вези с таквим информацијама, а не претпостављамо никакву одговорност насталу употребом. Корисници треба да направе сопствене истраге како би утврдили прикладност информација за своје посебне намене.


Ако тражите Д-Биотин или Сиамине Х сировине, АПИ ЦАС 58-85-5, добродошли сте да нас контактирате. Ми смо један од водећих и професионалних произвођача и добављача у Кини у овој области. Конкурентна цена и добра понуда након продаје су на располагању.

Srodni proizvodi

Send your message to us

Услуге и производи
Ресурси, Геологија и истраживање
Хидрогеологија
Бушење
Геофизика
Околишне и геотехничке услуге
Хидрогеологија
Контактирајте нас
Скипе: франкренфул2002
Е-Маил: франк_фенг@фенгцхенгроуп.цом
Тел: + 86-186-7846 1007
ВЕЦХАТ: + 86-18678461007
ВХАТСАПП: + 86-18678461007
Додај: Соба 1101, 5. зграда, бр.168 Шенжен пута, Кингдао, Кина
Istraga
Contact Online